Broodmaaltijd (ontbijt en lunch):
- Wit en bruin brood
- Hartig beleg: kaas, ham en cervelaat of kipfilet
- Zoet beleg: aardbeienjam, pindakaas, vruchtenhagel en chocoladehagel
- Halvarine
- Melk, thee en koffie
Diner: (alle hoofdgerechten worden geserveerd met soep vooraf en ijs of vla als dessert).
- Stamppotbuffet: 2 soorten stamppot : boerenkool, wortel-, zuurkool-, of andijviestamppot
gecombineerd met 2 soorten vlees en jus, uitjes, augurkjes - Gehaktbal, gebakken aardappeltjes, 1 warme groente, 1 rauwkost, appelmoes, fritessaus
- Goed gevulde nasi, satésaus, komkommersalade, kroepoek, atjar tjampoer en gebakken
uitjes - Goed gevulde macaroni, geserveerd met extra saus, rauwkost en geraspte kaas
- Witte pasta met een smaakvolle rode saus, rijk gevuld met gehakt en diverse groente.
Daarbij een frisse rauwkost en geraspte kaas, - Barbeque: verschillende vleessoorten, rundvleessalade, aardappelsalade, rauwkost, gevulde eieren, wraprolletjes, stokbrood met kruidenboter, div. sausjes en fruitsalade als dessert. (Meerprijs)
Wij vragen enige hulp bij het corvee.